Glassverket - Storhamar 18-27

Storhamar åpnet strålende mot Glassverket og tok en tidlig ledelse.

Malene Aambakk, Juhasz og Riegelhuth hamret Storhamar opp i en tidlig 4-0-ledelse, og tvang Glassverket til å ta timeout allerede etter fem minutter.

Målvakt Stine Lidén hadde en fantastisk start på kampen, og reddet fire ganger helt i starten, mens Riegelhuth hamret Storhamar opp i firemålsledelse på nytt. 

Storhamar fortsatte å kjøre på utover i omgangen, og ledet med seks mål flere ganger. Glassverket slet med å få hull på Stine Lidén, som herjet mellom stengene de første 25 minuttene, med sine åtte redninger. 

Mia Svele noterte seg også på scoringslisten i løpet av den første omgangen, som var kruttsterk av Storhamar.

Glassverket hadde store problemer med å bryte gjennom forsvarslinja til gjestene. 

Et slag for baugen for Storhamar kom minuttet før pause.

Kamilla Sundmoen så ut til å vri ankelen, og gikk ned i gulvet med sterke smerter. Hun ble båret av banen mens hun helt tydelig hadde det vondt. 

Synd for Sundmoen, som har slitt med kneet i en årrekke.

Storhamar ledet 14-8 ved pause. 

Storhamar åpnet den andre omgangen i samme spor, og scoret et par raske mål. 

Etter hvert ble det mer rot i angrepsspillet, men Glassverket fortsatte også å kaste vekk mulighetene. Etter 44 minutters spill ledet Storhamar med syv mål. 

Storhamar hadde full kontroll utover i den andre omgangen, og vant enkelt mot Glassverket. 

Dermed er Arne Senstad lag klare for semifinale i sluttspillet. 

Før kampen

Storhamar vant den første kvartfinalen mot Glassverket med to mål, og har et greit utgangspunkt før returoppgjøret søndag kveld.

Det som i utgangspunktet er en tøff utfordring for Storhamar, blir enda tøffere.

Tonje Enkerud er ikke med i troppen mot drammenserne.

- Jeg sliter med smerter i låret. Jeg klarer ikke å løpe ordentlig, og jeg sleper på en måte beinet med meg, sier Enkerud.

Hun er imidlertid på plass i Drammen for å heie lagvenninnene fram til en semifinaleplass.

Dersom Storhamar vinner, spiller uavgjort eller taper med kun ett mål, er de videre til neste runde i sluttspillet. Vinner Glassverket med to mål eller flere, går drammenserne videre.

Storhamars lag: 

Keepere: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad, Hanne Rudjord

Utespillere: Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Hilde Egset, Elise Skinnehausen, Ellen Marie Folkvord, Astrid Mjøen Holstad, Marthine Svendsberget, Emma Skinnehaugen, Lise Binger, Mia Solberg Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.