Dermed er Elverum oppe i åtte poeng i gruppe C, samme poengsum som danske Skjern og slovenske Gorenje Velenje har. De to sistnevnte har riktignok én kamp mindre spilt.

De to beste lagene går til utslagskamper.

Elverum åpnet årets mesterligasesong mot nettopp Kadetten Schauffhausen, og da ble det bortetap med seks mål. Da var Elverum langt mindre samspilte enn nå, og onsdag kveld var det liten tvil om hvem som var det klart beste laget.

Elverum ledet 12-9 ved pause og avgjorde i praksis i starten av annen omgang. André Lindboe gjorde både 14-10, 15-10 og 16-10. Da Lindboe gjorde 15-10 ledet Elverum for første gang med fem mål foran 2410 tilskuere i egen hall. Det er ny tilskuerrekord i Terningen Arena.

Elverum syntes å ha avgjort det hele da de ledet med både fem og seks mål, men i håndball skjer ting fort, og på tampen tok sveitserne innpå. Andrija Pendic banket inn tre på rappen, og med fem minutter igjen var ledelsen redusert til 23-20.

André Lindboe tok ansvar igjen, og det var lettelse hos hjemmelaget da han igjen scoret og la på til 24-20.

Alexander Børresen var god på tampen, og Elverum sikret seieren uten altfor store problemer.

Elverums keeper Morten Nergaard bidro med 15 redninger og var blant sitt lags beste spillere. Han ble kåret til banens beste av sine egne.

(©NTB)

Les også
SPORT HATV: Se videointervju med Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.