Alma Hasanic Grizovic ble skadet under landsølagssamlingen med Monenegro, og har ikke spilt de siste kampene. Storhamar annonserte at de kikket etter vikar, og nå er det altså i boks.

Tone Wølner gjør comeback i Storhamar. Hun spilte sist for Halden, men la opp høsten 2015.

– Wølner er en tøffing. Jeg brukte ett minutt på å overtale henne, og hun var spilleklar i løpet av et par timer. Hun er i toppform etter å ha spilt fotball for Varde IL, og er klar for serielederne på onsdag, sier Storhamar-trener Arne Senstad til Storhamar.topphandball.no.

Tone Wølner, født i 1978, er opprinnelig fra Skarnes. Hun har tre landskamper og har blant annet vært proff i den tyske storklubben Leipzig. I Norge har hun spilt for Nordstrand, Gjøvik, Storhamar og Halden.

– Det blir som å hoppe etter Wirkola, men Arne ringte meg og da tar jeg utfordringen. Jeg er jo hedmarking og har hjerte for klubben, og jeg savner alltid håndball, sier Wølner, og fortsetter:

– Jeg kan bidra med erfaring og rutine. Jeg blir nok kun en liten brikke i det store og det hele. Storhamar har et godt lag som helt sikkert vil ha en sjanse til å være helt i toppen. Det er sikkert at Storhamar kan matche Tertnes, selv om de slo Vipers. Jeg håper Alma snart blir frisk, da er hun en i en klasse for seg selv, sier Tone Wølner til klubbens nettside.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.