Heidi Løke har trent godt siden hun fikk barn for åtte uker siden, men er ennå ikke i god nok kampform.

Storhamar-trener Arne Senstad bekrefter overfor h-a.no at Løke ikke spiller mot Sola. 

- Hun spiller ikke i kveld rett og slett fordi jeg mener at hun ikke er klar for det. Det går på det fysiske. Vi har testet en del i det siste, og ut fra det jeg har sett er det for tidlig å debutere for oss, sier Arne Senstad.  

Onsdag er det seriestart i damenes eliteserie i håndball. Sola mot Storhamar. Herrem mot Løke. Slik var det i går, men nå er det klart at Løke ikke spiller i kveld.

Camilla Herrem tror Løke vil bli en profil i eliteserien fra første stund.

– Heidi er bedre enn alle andre på 75 prosent. Hun er helt rå. Hun spiller kamp to måneder etter fødsel, og det står det respekt av. Hun er en maskin, sier hjemvendte Camilla Herrem.

På dagen to måneder etter at hun fødte sønnen Oscar spiller Heidi Løke (34) serieåpning med sin nye klubb Storhamar. Strekdronningen innrømmer at det kribler.

– Kroppen har vært gjennom en stor påkjenning, og det tar tid å komme tilbake igjen, men heldigvis gikk både svangerskap og fødsel veldig bra for min del. Sånt er jo veldig individuelt, sier Løke til NTB.

Allerede seks dager etter fødselen gjennomførte hun sin første enkle treningsøkt. Siden er innsatsen gradvis trappet opp. I slutten av juli var hun på trening med sine nye lagvenninner i Storhamar for første gang, og i forrige uke kom kampcomebacket mot gamleklubben Larvik.

– Jeg hadde håpet det skulle gå fort og husker jo litt fra da jeg var gravid sist. Det er faktisk veldig likt.

– Når er du tilbake i form?

– Ja, si det. Det vet jeg ikke ennå, men det går bedre dag for dag. Kiloene forsvinner, og når jeg har fått av fire-fem til, blir det bra.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.