Lise Binger har trollbundet mange Storhamar-supportere med frekke avslutninger fra de vanskeligste vinkler.

Onsdag spilte dansken sin siste kamp - og hun ble kåret til lagets beste spiller.

- Det er kjedelig at vi taper, men det er morsomt å få en slik pris, sier hun til HA-sporten.

Ønsket videre

Daglig leder og lagvenninne Kamilla Sundmoen vil gjerne beholde henne.

- Vi skal se om vi ikke kan få henne til å bli, for hun har teknikk som ingen andre. Jeg skal forsøke å overtale henne til å bli, sier hun.

Men den blide dansken tror det blir en vanskelig jobb.

- Jeg tror ikke hun har noen sjanse til å overtale meg. Kroppen vil ikke spille mer, og jeg sliter med kneerne. Det er på tide å få et annet liv, sier hun.

Trist

Da HA-sporten spør om det blir rart å skulle slutte, svarer hun følgende:

- Det blir utrolig trist, og jeg kommer til å savne alle.

Nå venter andre utfordringer.

- Nå skal jeg først ha ferie, ikke tenke på håndball, sier Binger, som flytter fra Hamar.

- Jeg har søkt studier i Kongsberg, men jeg skal ikke spille på Skrim. Det lover jeg, sier hun med et smil.

Snestad-ros

Trener Arne Senstad skulle gjerne beholdt den lille vingen.

- Binger en artist - en bohem. På sitt beste er hun en fantastisk håndballspiller. Hun har slitt litt med motivasjonen denne sesongen, tror jeg. Vi har også slitt litt med å klare å bruke henne på siden. I et optimalt lag burde vi hatt med henne videre, sier Senstad og legger til:

- Hun har ikke hatt den siste gnisten, og da skal hun få slippe, sier han.

- Er det litt irriterende å se en så talentfull spiller ikke alltid få ut sitt fulle potensial?

- Nei, for hun er avhengig av vårt spill, og der har ikke vi vært gode nok til å utnytte henne. Når Binger blir brukt, så er hun god. Hun gjør alt som hun skal på trening og i matcher, og nå vil hun gjøre andre ting. Det må jeg respektere, selv om jeg håper hun vil fortsette, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.