Storhamar - Glassverket 28-26

– Jeg er fornøyd med å vinne, men jeg er kanskje enda mer fornøyd med hvordan Betina slår til, for vi er vonde å stå imot når hun går foran, sier Arne Senstad.

Han liker ikke å stramme opp bakspilleren, men av og til føler han at det er nødvendig.

Les HAs sportsredaktørs kommentar.

– Jeg vet hvor god Betina kan være, men så synes jeg det er litt for lang tid mellom hver gang. I går (tirsdag) måtte jeg blåse av treninga. og det ble stille i et kvarter her. Det er ikke noe gøy, men jeg vet at hun takler det, sier han.

tok det med et smil

Riegelhuth, som i perioder herjet med Glassverket-spillerne, smilte da hun ble konfrontert med episoden.

– Det var noe han ikke var fornøyd med, og da måtte vi nullstille og forbedre det i dag, sier hun.

– Det så ut til å gi deg energi?

– Ja, for jeg har gledet meg til de kampene her. Vi jakter Europa-spill, og da må vi vinne disse kampene, sier Riegelhuth til HA-sporten.

fornøyd med spillet

Riegelhuth sier følgende om matchen:

– Det er tidvis veldig, veldig bra. Og så er det noen perioder som er litt for dårlige. Vi har vist at vi kan gjøre det bra borte mot Glassverket, men vi må kjempe som søren dersom det skal gå, sier 29-åringen som sto med tre scoringer før klokka viste fem minutter.

– Det er alltid bra å få en god start, men det er også viktig å kunne klare å fortsette, sier hun beskjedent.

Senstad sier han forventer at bakspilleren skal ta tak.

– Hun var god fra start, og det er slik med mange idrettsutøvere: At de må det. Men hun har vært med lenge nå, og jeg forventer at hun skal legge bort barnesykdommene. Det handler om å få inn den siste gutsen, for da er Betina rå – som vi så nå, sier han.

jevne matcher

Senstad tror søndagens kamp kommer til å bli jevn, men han vil ikke drive med prosentregning på avansement-muligheten.

– Det er vanskelig å svare, men vi kan ikke la dem få over 30 scoringer, for da skal vi ha bra uttelling for å ha mulighet. Jeg tror det blir en jevn kamp, men vi skal ned dit og kjempe, og så får vi se hva det holder til. Det hadde vært morsomt å gå videre.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00