Storhamar - Glassverket 28-26

– Jeg er fornøyd med å vinne, men jeg er kanskje enda mer fornøyd med hvordan Betina slår til, for vi er vonde å stå imot når hun går foran, sier Arne Senstad.

Han liker ikke å stramme opp bakspilleren, men av og til føler han at det er nødvendig.

Les HAs sportsredaktørs kommentar.

– Jeg vet hvor god Betina kan være, men så synes jeg det er litt for lang tid mellom hver gang. I går (tirsdag) måtte jeg blåse av treninga. og det ble stille i et kvarter her. Det er ikke noe gøy, men jeg vet at hun takler det, sier han.

tok det med et smil

Riegelhuth, som i perioder herjet med Glassverket-spillerne, smilte da hun ble konfrontert med episoden.

– Det var noe han ikke var fornøyd med, og da måtte vi nullstille og forbedre det i dag, sier hun.

– Det så ut til å gi deg energi?

– Ja, for jeg har gledet meg til de kampene her. Vi jakter Europa-spill, og da må vi vinne disse kampene, sier Riegelhuth til HA-sporten.

fornøyd med spillet

Riegelhuth sier følgende om matchen:

– Det er tidvis veldig, veldig bra. Og så er det noen perioder som er litt for dårlige. Vi har vist at vi kan gjøre det bra borte mot Glassverket, men vi må kjempe som søren dersom det skal gå, sier 29-åringen som sto med tre scoringer før klokka viste fem minutter.

– Det er alltid bra å få en god start, men det er også viktig å kunne klare å fortsette, sier hun beskjedent.

Senstad sier han forventer at bakspilleren skal ta tak.

– Hun var god fra start, og det er slik med mange idrettsutøvere: At de må det. Men hun har vært med lenge nå, og jeg forventer at hun skal legge bort barnesykdommene. Det handler om å få inn den siste gutsen, for da er Betina rå – som vi så nå, sier han.

jevne matcher

Senstad tror søndagens kamp kommer til å bli jevn, men han vil ikke drive med prosentregning på avansement-muligheten.

– Det er vanskelig å svare, men vi kan ikke la dem få over 30 scoringer, for da skal vi ha bra uttelling for å ha mulighet. Jeg tror det blir en jevn kamp, men vi skal ned dit og kjempe, og så får vi se hva det holder til. Det hadde vært morsomt å gå videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.