Dette sa Senstad rett etter kampen:

- Jeg er veldig godt fornøyd. Det som gledet meg mest var at Hanne Rudjord fikk flere gode redninger, og at vi jaget i forsvar. De kom nesten ikke til muligheter i 2. omgang, sier Senstad, og fortsetter:

- Vi ruller på etter pause, og det var mange som lyktes. Det var moro å se. Det er dette jeg ville ha. Nå blir det spennende å se hvem vi får i kvartfinalen. Det kan fort bli Glassverket eller Byåsen. På vårt beste er vi gode nok. Det vet vi. Fysisk er vi veldig godt rustet, så det blir spennende, sier Storhamar-treneren.

kampen

Stohamar tok ledelsen med en gang. På stillingen 4-1 tok Rælingen-treneren timeout. Så kom det noen litt enkle baklengs, og på stillingen 8-5 var det Arne Senstad sin tur til å ta timeout. 

Storhamar slurvet litt offensivt også, og etter 16 minutter leder hjemmelaget 9-6.

Etter hvert viste Storhamar-jentene at de er et bedre lag enn Rælingen, som kun har vunnet en kamp i serien. Martine Hovden og Tonje Enkerud banket på, og før dommerne blåste til pause hadde de scoret fire mål hver. Hanne Rudjord voktet Storhamar-målet hele den første omgangen, og klarte seg bra.

Pauseresultat: 19-11.

Storhamar åpnet 2. omgangen veldig bra, og scoret fem kjappe før Rælingen fikk notert noe i målprotokollen. Ni minutter ut i omgangen leder hjemmelaget 24-12. Så kom en god periode fra de gule og blå, og etter 20 minutter var resultatet småpene 29-14.

Det endte 34-15 til slutt etter en veldig bra avslutning på kampen.

Før kampen

Her forteller Storhamar-trener Arne Senstad hva han vil se i den siste seriekampen.

- Det er entusiasme vi går etter. Vi kommer til å gå hardt ut fra start. Det handler om å samle sjøltillit nå foran sluttspillet. Det er viktig å gå inn i sluttspillet med en god følelse. Og så kjemper vi om 5. plassen, sier Arne Senstad, og fortsetter:

- Vi hadde en bra avslutning på kampen mot Gjerpen sist, og vil gjerne fortsette der.

Tina Engan fikk en smell i kneet på trening, og spiller ikke. Stine Lidén er fortsatt ute. Håpet er at hun rekker sluttspillet. Gabriella Juhasz er også ute for Storhamar.

Den første kvartfinalen spilles 19. april. Oppsettet blir klart mandag formiddag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00