Arne Senstad sa dette på veg til flyplassen for å rekke det siste flyet hjem:

- Vi er veldig solide offensivt. Betina (Riegelhuth) var kjempegod. I tillegg fikk vi i gang strekspillerne bra etter etter hvert. Sola fikk noen enkle mål, så vi må jobbe videre med det defensive. Bakerst var Inga Presker veldig god. Det var sesongbeste av henne etter at hun kom inn for Alma. Nå er det bare å mobilisere til Vipers-kampen lørdag, sier Arne Senstad.

Storhamar kom best i gang og ledet 4-1, men så jobbet hjemmelaget seg inn i kampen. Sola har fått noen enkle overganger som de har utnyttet. Etter ti minutter står det 8-7 til Sola.

Betina Riegelhuth viktig for de gule og blå nå. Banket inn tre kjappe, Storhamar leder 11-10 etter 16 minutter.

Storhamar gode en periode nå. Leder 15-11 etter 24 minutter. Fire redninger av Inga Presker de siste minuttene. På den siste kom Camilla Herrem alene på kontring.

Storhamar holdt trøkket inn til pause etter scoringer av Betina Riegelhuth (i undertall) og Ellen Marie Folkvord. Dermed 18-13-ledelse til pause i en omgang Storhamar var best i starten og på slutten. Betina Riegelhuth har scoret seks mål de første 30 minuttene.

2. omgang

Elise Skinnehaugen var ikke så heldig før pause, men scoret tre mål i starten av 2. omgang da Betina Riegelhuth fikk frimerke. Storhamar ledet med sju mål en kort periode. Etter 10 minutter står det 25-19 til de gule og blå. Heidi Løke scoret også sitt første mål i kampen i starten av 2. omgang.

Ti minutter før slutt står det 31-24 til Storhamar etter at Betina Riegelhuth har fått banke løs igjen. Elise Skinnehaugen er også skikkelig på nå. Heidi Løke har også blitt mer med i spillet. Det gir straffer og mål. Sola-forsvaret sliter med Løke nå.

Før kampen

Her forteller Arne Senstad hva han tenker foran kvartfinalen mot Sola i Åsenhallen.

- Det er alltid kjedelig med skader. Kamilla har fått en strekk i låret, mens Moa fikk strekken i leggen. Det er vanskelig å si hvor lenge de er ute. Begge er sentrale spillere. Dermed må vi omrokkere litt, men det har fungert bra før. Vi har gode erstattere, sier Senstad, og fortsetter:

- Dette blir en vanskelig kamp. Vi er forberedte på tøff motstand her, sier Storhamar-treneren.

Alma Hasanic Grizovic er tilbake på Storhamar-laget, etter at hun skadet seg på landslagssamling med Montenegro.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.