27-åringen går fra Larvik til Storhamar. I Larvik er hun andrevalget bak danske Sandra Toft. Tidligere har Alma Hasanic Grizovic, som er 1,76 høy, spilt for Konnerud, Njård, Nordstrand og Glassverket.

– Vi har jobbet med dette en stund. Hun er i det øvre sjiktet blant målvakter. Hun har vært i Larvik de siste sesongene, og kom tilbake i vinter etter fødsel. Hun ønsket seg nye utfordringer, og så har vi hatt kontakt en stund, sier Senstad. 

HER kan du lese HAs referat fra siste Storhamar-kamp. Keeperen var knust.

Hadde tilbud fra Larvik

– Hun var ønsket med videre i Larvik, sier Storhamar-treneren, som synes det er utrolig moro at de kan kjempe med toppklubber om spillere.

– Vi har merket en liten effekt, spesielt etter at Heidi Løke ble klar. Sportslig er dette veldig spennende. Det er en fantastisk signering, sier Storhamar-treneren, som forteller at de får litt ekstern hjelp til å hente målvakten.

Senstad forteller at det er snakk om en klassemålvakt.

– Alma har bra erfaring, også fra internasjonal håndball. Hun er god på igangsetting, og det var noe vi så etter i jakten. Med Suvdal og Løke skal det gå fort neste sesong, sier Storhamar-treneren.

Alma Hasanic Grizovic er fra Bosnia-Hercegovina og kom til Norge som fireåring. Hun har vært med på å ta gull med Norge i beachhåndball (2010), og debuterte på det norske håndballandslaget i 2014. 

God i Champions League

Hun har totalt 45 landskamper for Norge i forskjellige årsklasser. I 2015 valgt hun spill for Montenegro, siden hun har dobbelt statsborgerskap. Hun spilte for Montenegro i VM i Danmark i 2015.

27-åringen havnet skikkelig i fokus for ett år siden etter storspill da Larvik utklasset Thüringer på bortebane i Champions League.

Tidligere har Storhamar fått inn Anne Kjersti Suvdal og Heidi Løke. Senstad varsler at det kommer flere nye spillere.

– Målvakt har vært førsteprioritet nå, men det kommer flere nye spillere. Vi har mange spillere på utgående kontrakt, så det blir en kabal etter hvert. Det sportslige er det viktigste.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00