Den polske bakspilleren, som er altså er 1,88 på strømpelesten, kommer på utlån fra den polske klubben Pogon Baltica Szczecin.

Det var etter en treningskamp mot det polske laget at Arne Senstad startet "jakten".

- Jeg ble bergtatt. Hun er en veldig god håndballspiller med bra fysikk. Aleksandra er en litt uslepen diamant med et voldsomt potensial. Det har vært en lang prosess, og heldigvis lyktes vi. Jeg gleder meg. Hun er en veldig spennende type, sier Senstad, og fortsetter:

- Jeg ser for meg en tovegsspiller med en ekstra dimensjon. Vi har sett etter litt andre typer forsvarsmessig. Vi får inn høyde i midtforsvaret nå. Aleksandra er godt trent, og veldig gira på å komme i gang i Storhamar, sier Senstad, som forteller at han har fått hjelp av Reidar Møistad og en polsk agent på vegen.

Tidligere har Storhamar fått inn Heidi Løke, Anne Kjersti Suvdal og målvakten Alma Hasanic Grizovic. De jakter også en vingerstatter for Lise Binger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.