Storhamar (9) 25 - Vipers (15) 34

KORT SAGT: Fantastisk ramme, men Storhamar følger ikke opp. Vipers viser hvor overlegne de er i Norge.

Tilskuere: 1.704

Dommere: Eskil Ahn Braseth og Leif André Sundet

Utvisninger:

Storhamar: 1 x 2 min

Vipers: 1 x 2 min

Storhamars lag: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker (målvakter) - Kamilla Sundmoen 3, Heidi Løke 7, Malene Aambakk 1, Elise Skinnehaugen 2, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Anne Kjersti Suvdal 1, Tonje Enkerud 3, Kristin Høybakken, Mia Solberg Svele 1, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 6, Aleksandra Zimny.

Toppscorer Vipers: Linn Jørum Sulland, 9.

HA-Børsen

*** Ingen.

** Ingen.

* Heidi Løke.

Pluss: Henger med i korte perioder. Heidi Løke står fram og viser hva som kreves.

Minus: Passivt forsvarsspill og veike i duellene. Omstendig angrepsspillet hvor det kladder. Redningsprosenten må opp for keeperne, mens man kan forvente mer av nøkkelspillerne.

Neste kamp: Møter Vipers hjemme tirsdag i NM-semifinale.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.