Oppsal (11) 26 - Storhamar (20) 34

KORT SAGT: Storhamar avsluttet førsteomgang strålende og avgjorde kampen meg hurtig angrepsspill.

Tilskuere: 333

Dommere:  Annika Laaksonen og Julia Glantz

Utvisninger

Oppsal: 3x2 min

Storhamar: 3x2 min

Storhamars lag

Stine Lidén, Maria Jektvik Aastad (målvakter) – Kamilla Sundmoen 15 (1), Malene Aambakk 3, Hilde Egset 1 (1), Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord 2, Astrid Mjøen Holstad, Tonje Enkerud 6, Tina Engan, Emma Skinnehaugen 2, Lise Binger 1, Betina Riegelhuth 4 (1).

Toppscorer Oppsal: June Bøtger og Marte Røkke 7

HA-Børsen

**Kamilla Sundmoen

** Ingen

* Tonje Enkerud, Ellen Marie Folkvord

Pluss: Kamila Sudmoen var i egen klasse gjennom hele kampen. Voldsomt tempo og en knallhard vinnerskalle avgjorde det hele for gjestene. I perioder spiller Storhamar hurtig og god angrepshåndball.

Minus: For mange av medspillerne er langt unna Sundmoen i kvalitet. Det gjør helhetsinntrykket ujevnt.

Neste kamp: 22. mars er det Tertnes–Storhamar

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.