Sola (9) 25 Storhamar (16) 31

Godkjent serieåpning. Klart bedre enn Sola. Tidvis bra forsvarsspill, og herjer tidvis offensivt.

Tilskuere

1120

Dommer

Slim Ben Tekaya og Steinar Martinsen

Utvisninger

Sola: 2 x 2 min

Storhamar: 4 x 2 min

Storhamars lag

Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker, (målvakter) – Elise Skinnehaugen 9, Ellen Marie Folkvord 3, Hilde Egset, Andrea Næss 2, Tonje Enkerud 4, Mia Svele 2, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 9, Martine Hovden 2, Aleksandra Zimny,

Toppscorer Sola

Alicja Zacharska 7 mål.

HA-Børsen

Tre stjerner: Elise Skinnehaugen

To stjerner: Alma Hasanic Grizovic, Betina Riegelhuth

Én stjerne: Tonje Enkerud, Ellen Marie Folkvord

Pluss

Spiller tidvis godt i forsvar. Raske i kontraen, og har god kontroll på Sola. Nøytraliserer de største truslene til vertene. Alma H. Grizovic god bakerst. Elise Skinnehaugen herjet.

Minus

Gjør mange feil i kontringene. Kaster vekk ballen flere ganger.

Neste kamp: Hjemme mot Glassverket, 13.09.17 klokken 18.30 i Boligpartner Arena.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.