Tertnes - Storhamar 28 - 30

Storhamar-trener Arne Senstad slakter de gule og blå sin opptreden i første omgang mot Tertnes.

- Første omgang var forferdelig bakover rett og slett. Både forsvarsspillet og målvakt. Vi må opp i ringa fra start. Det er for mye greier nå, så det må vi finne ut av fort hvis ikke blir det tidlig sommerferie, er beskjeden fra Senstad.

En solid andre omgang gjør imidlertid at Storhamar tok første stikk i kvartfinalespillet.

- Vi fikk samlet de litt i pausen. Det var viktig og få inn da at det er igjen en og en halv time, og fikk god respons på det syns jeg. Vi holder Tertnes nede på ti mål i andre omgang, så det er greit. Og en styrke at vi ikke gir oss. Dette ble en sliteseier, sier treneren.

Slik var første omgang

Åpningsminuttene har vært jevne. Begge lagene har fulgt hverandre tett, mens hjemmelaget fra Bergen har dratt fra med to mål de siste minuttene. Stillingen er 8 - 6 etter 12 minutter.

Storhamar sliter, spesielt i forsvar. Med fem minutter igjen av første omgang leder Tertnes med tre mål.

Storhamar dro på seg tre to-minuttere de siste fem minuttene av omgangen, men kom seg greit igjennom den perioden. Tertnes leder 18 - 16 til pause.

Oppsummering andre omgang

Andre omgang er i gang.

Storhamar har startet denne omgangen vesentlig bedre enn første omgang. Ni minutter ut i omgangen har de gule og blå tatt inn Tertnes sitt forsprang og leder 21 - 20.

En meget spennende kamp i haukelandshallen. Lagene følger hverandre. Med 14 minutter igjen av kampen leder hjemmelaget 24 - 23.

Storhamar klarer ikke helt å finne ut av forsvarsspillet sitt i dag, men kampen lever i aller høyeste grad selv om vertene fortsatt leder med ett mål når det er fem minutter igjen av kampen.

Med ett minutt igjen av kampen leder Storhamar med to mål.

Etter å ha ligget bakpå store deler av kampen klarte Storhamar til slutt å ta en skikkelig sliteseier mot Tertnes. Kampen endte 30 - 28 til Storhamar, som med det tok første stikk i kvartfinalekampene.

Storhamars lag: Inga Presker, Tone Wølner (målvakter), Kamilla Sundmoen 3, Gabriella Juhasz 3, Heidi Løke 3, Elise Skinnehaugen 2, Ellen Marie Folkvord, Tonje Enkerud 6, Mia Solberg Svele (1), Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 9 (2).

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00