Oppsal - Storhamar 20-33:

Storhamar banket Oppsal med 13 mål, og anført av en sprudlende Betina Riegelhuth var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Bakspilleren hamret inn 6 praktmål, og herjet med Oppsal.

- Det har funket bra, og det er veldig deilig. Kjempedeilig, smiler hun.

God periode

Hun er enig i at hun har løftet spillet sitt denne sesongen, og presterer på et jevnere nivå enn i fjor.

- Det har vært en veldig god periode for meg, og jeg kom veldig godt i gang med sesongen, hadde en god oppkjøring. Jeg har en god følelse og tar med meg mye positivt fra hver kamp.

Arne Senstad var fornøyd med hva Riegelhuth viste mot Oppsal.

- Ja, hun er god og har vært det lenge. Hun hadde en liten «down» mot slutten av første omgang i dag, så jeg valgte å hvile henne. Men så kom hun inn igjen og var god. En del av de skuddene hennes er det ingen som gjør etter henne, sier Senstad, som var fornøyd med kampen.

- Jeg er kjempefornøyd med at vi vinner med 13, i en kamp som jeg fryktet på forhånd. De har mange spillere som ville utfordre oss, men så synes jeg vi tidlig får taket på dem. Vi er i posisjon til å punktere kampen tidlig, men vi skyter mye dårlig i første omgang. Vi slurver en del og slipper de inn i kampen. Men jeg er kjempefornøyd, og vi ser sterke ut. Veldig sterke i perioder, men det er en del slurv fremdeles, som gjør at spillerne ikke skal få hvile helt ennå, smiler han.

Tok kommandoen

Storhamar startet noe passivt, og tok flere skuddbom innledningsvis, og lot Oppsal ta ledelsen.

Men så våknet de gule og blå, og etter fem minutter ledet de 2-4 mot Oppsal.

Gjestene ga seg ikke, og anført av en glitrende Betina Riegelhuth, hamret Storhamar seg i større ledelse utover i omgangen, og etter 13 minutter var stillingen 4-9.

Oppsal valgte å ta timeout, og det funket godt. 

Storhamar ble hardt presset utover i omgangen, og vertene spiste seg innpå. 

Etter 21 minutter sto det 7-10 i favør Storhamar. 

Utover i omgangen tok Storhamar tilbake initiativet i kampen, og fosset fra på nytt.

Ved pause ledet gjestene 10-15, foran 1507 tilskuere i Oppsal Arena. 

Dro i fra

I andre omgang var det ingen tvil om hvilket lag som ville stikke av med seieren.

Vertene slet med å overliste en opplagt Inga Presker, mens gjestene virkelig våknet til live.

Elise Skinnehaugen herjet med søster Emma og Oppsal, mens Riegelhuth fortsatte å briljere offensivt. Det sprudlet av gjestene, som ledet med 29-16 når det gjenstod åtte minutter av kampen. 

Etter hvert var spørsmålet kun hvor mye Storhamar ville vinne med, for det var klasseforskjell på lagene utover i kampen.

Storhamar vant til slutt 20-34.

Storhamars lag:

Keepere: Inga Presker,  Tone Wølner

Utespillere: Kamilla Sundmoen, Heidi Løke, Betina Riegelhuth, Moa Fredriksson, Malene Aambakk, Kristin Høybakken, Tonje Enkerud, Aleksandra Zimny, Mia Svele, Martine Hovden, Andrea Næss

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.