• SINT: Arne Senstad var oppgitt etter kampen.

Storhamar  - Glassverket 36-31:

Det ble en komfortabel seier for Storhamar over Glassverket, men det var langt i fra noen god kamp.

Vertene slet stort både offensivt og defensivt. Det var lite som fungerte i begge omgangene.

- Jeg sitter ikke igjen med noen god følelse nå. Det ble seier, og det må vi være glad for, men sånn vi avslutter, det er jeg ikke fornøyd med, sier Betina Riegelhuth etter kampen.

Tregt tempo

Hun mener nivået faller altfor mye mot slutten av kampen, etter at de var oppe i ledelse på ti mål.

- Vi følger ikke med i ankomsten. Det er for tregt tempo, og det meste er for halvveis.

Hun får støtte av Arne Senstad.

Han fant få lyspunkter etter 36-31-seieren.

- Vi prøver å komme ut og sette fyr i teltet med 3-3 i forsvar. Men vi gjør noen blundere, men vi får stresset de litt. Vi gir bort noen enkle mål. Etter hvert så er det greit framover, men vi slipper til for mye bakover i duellspillet, forteller Senstad.

Verre i andre omgang

Han fortalte spillerne akkurat hva han mente om spillet i pausen, men han føler ikke det hjalp stort.

- Det blir bare verre i andreomgangen selv om de fikk høre det i pausen. Vi taper nesten alt av dueller i dag, og det skuffer meg veldig, sukker han oppgitt.

Han mener 31 baklengsmål mot Glassverket er langt under forventet standard av Storhamar-jentene.

- Hvis ikke vi hever oss i forsvarsspillet, så ryker vi i neste kamp. Da møter vi et lag som spiller bra angrep og forsvar. Glassverket var gode framover og svake bakover, så da holdt det for oss. 

På spørsmål om spillerne kan ha undervurdert Glassverket foran kampstart, svarer Senstad:

-  Kanskje, men da er jeg dritskuffa. Vi har kjørt samme opplegget foran match, og jeg har advart spillerne for det. Det er ingen av spillerne som har noen grunn til å løpe med henda over hodet og tro at de er så mye bedre enn alle andre. Vi har mye å bevise. Hvis det går på den biten, så er jeg skuffa. Det kan snike seg inn ubevisst, men jeg håper ikke det.

Holdt følge

Storhamar tok tidlig føringen mot Glassverket, selv om gjestene holdt følge en god stund.

Vertene var slurvete fra start, og kastet vekk flere gode overgangsmuligheter, men klarte likevel å holde seg ett og to mål foran gjestene.

Men etter seks minutter rykket Storhamar fra gjestene.

Glassverket gjorde flere store feil i angrep, og Storhamar kunne bare plukke ballen fra gjestene som smågodt fra barn, og etter 11 minutter sto det 11-5 i favør de gule og blå. 

Men så stoppet det fullstendig opp for Storhamar.

Feilene florerte, omtrent ingenting satt framover i banen, og det kom få redninger av Inga Presker bakerst hos vertene.

Etter 23 minutter var Glassverket kun tre mål bak, på stillingen 14-11.

Storhamar tok imidlertid tak igjen i kampen, og til pause ledet vertene 21-13. 

Motgangen fortsatte for Storhamar også hvilen.

Det var lite som stemte, og de klarte aldri å seile ordentlig i fra gjestene.

Anført av gode Mia Svele og Elise Skinnehaugen hadde Storhamar likevel god kontroll, men ledet ikke mer enn 27-20 etter 42 minutter. 

Glassverket nektet å gi seg utover i andre omgang, og Storhamar fikk særdeles lite til å stemme i forsvarsspillet.

Med seks minutter igjen var gjestene kun fem mål bak på stillingen 32-27.

Storhamars lag: 

Keepere: Inga Presker, Lea Løkke-øwre

Utespillere: Gabriella Juhasz, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Andrea Næss, Tonje Enkerud, Mia Solberg Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Martine Hovden, Aleksandra Zimny

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.