Mye tyder på at det blir enten Glassverket eller Byåsen.

– På vårt beste kan vi ta begge lagene, men vi må opp noen hakk fra kampene mot dem i serien. Vi har ikke slått noen av de lagene. Men jeg mener det er fullt mulig å gå videre. Fysisk er vi veldig godt rustet. Det viktigste er at vi kjenner tryggheten begge veger. På vårt beste er vi gode nok. Det er viktig at enerne våre er skikkelig klare, sier Arne Senstad.

Han har god tro på at de får tilbake både målvakt Stine Lidén og Gabriella Juhasz til sluttspillet.

– Ungjentene Mia Svele og Marthine Svendsberget er også aktuelle for sluttspillet.

Storhamar-treneren likte at mange av dem som fikk sjansen tok vare på muligheten søndag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.