Storhamar – Glassverket 36–31

Arne Senstads jenter leverte en svak kamp mot Glassverket hjemme i Boligpartner Arena mandag – selv om de vant med fem mål.

Glassverket, som skaffet seg Europa-kvalik gjennom fjoråret, har mistet så å si hele laget etter at de var nære å gå konkurs.

Likevel har klubben takket ja til spill i Europa.

Arne Senstad respekterer valget, men skulle gjerne hatt den siste plassen – som Storhamar hadde hatt rett på.

– Akkurat i dag er det ingen av disse lagene som hadde hatt noe å gjøre der ute, sier Senstad, som var irritert etter kampen, før han svarer mer seriøst.

– Nei da, men jeg synes det er litt rart at de tar den. De har gjort seg fortjent gjennom fjorårets plassering, men jeg tenker at vi hadde hatt mulighet til å gjøre det bedre, sier han om klubben som kun har to seniorspillere i stallen.

Bra utviklingsarena

Senstad er usikker på hvor mye penger Storhamar ville tjent på et Europa-eventyr, men han er ikke i tvil om at det ville betydd mye for laget.

– Sportslig ville vi fått et godt utbytte av det, for stallen vår er god nok til det. Vi jobber for å komme dit til neste år. Og det skal være vår motivasjon, forteller han.

Betina Riegelhuth, som scoret fem mål på åtte forsøk onsdag, vil ikke si for mye om saken.

– De har nok hatt det som en gulrot for spillerne som blir der. Det er deres avgjørelse, og de har fortjent den. Selv om jeg vet det er flere som synes det er rart at de velger å spille der, forteller Riegelhuth.

Viktig lærdom

Trener Espen Rødevand forklarer valget på følgende vis:

– For oss, med det unge laget vi har, er det god læring. Vi tenker at hver eneste kamp gir oss mer erfaring. Det er klubben som har valgt dette, forteller Rødevand, som egentlig skulle trene et yngre jentelag i Konnerud Håndball.

etterlyser ydmykhet

Senstad var ikke fornøyd.

– Vi står nede og ser på dem. De kommer altfor lett til. Og jeg er usikker på hvorfor vi tar så lett på det.

– Er det mangel på ydmykhet?

– Det kan det være, men jeg føler vi er godt forberedt. Jeg blir skuffet dersom det er sånn at vi går rundt og undervurder andre. Det er mange som bør ha dårlig samvittighet i kveld, forteller han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.