Tirsdag holdt Marlene Mauseth Elveos et foredrag for trenerne i Storhamar Håndball, og daglig leder Bjørn Inge Os er veldig godt fornøyd.

Det var Storhamar Håndball som inviterte medisinstudenten, som til daglig har base i Trondheim.

– Vi har jevnlige trenerforum, og denne gangen passet det veldig godt å få Marlene hit. Hun spilte håndball her, ble skadet, og har hatt fokus på korsbåndskader i studiet sitt. Det var et veldig bra innlegg, sier Bjørn Inge Os.

Som nevnt i reportasjen har Storhamar Håndball vært hardt rammet av korsbåndskader.

– Vi må ha enda mer fokus på basistrening, på skadeforebyggende trening. Vi har kjøpt inn et program, som Bjarte Myrhol har laget, som trenerne følger. Vi vil naturlig nok ha færrest mulige skader, og vil gjøre det vi kan for å forebygge dette. Det er viktig, som Marlene sier, at trenerne selger inn dette til spillerne. Dette er noe vi må ta seriøst.

Bjørn Inge Os forteller at de vil følge opp temaet i senere trenerforum.

– Det er viktig å holde dette varmt. Vi hadde nylig en ny korsbåndskade på en ung spiller. Hvert tilfelle er veldig kjedelig, og det er selvfølgelig verst for spilleren, som er ute i mange i måneder, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Bjørn Inge Os.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.