Storhamar - Tertnes 28 - 25

Storhamar løftet seg fra den første kvartfinalekampen mot Tertnes, og sikret semifinale med seier nummer to søndag på hjemmebane.

- Dette vare et hakk opp fra sist. Spesielt første omgangen syns jeg vi var flinkere til å gjøre det vi skulle. Jeg blir litt skuffet over andre omgang. At vi slipper oss litt ned igjen, spesielt i angrepsspillet hvor vi tar flere dårlige sjanser og vurderinger, sier trener Arne Senstad etter kampen.

Vipers velger først semifinalemotstander, men kan ikke ta Larvik på grunn av tabellplasseringen i seriespillet. Det betyr at Storhamars semifinalemotstander blir enten Larvik eller Vipers. Vipers skal melde inn sin motstander innen mandag klokken 10.

Slik var første omgang:

En jevn start på kampen. Stillingen er 2 - 2 etter fem minutters spill.

Lagene fortsetter å følge hverandre tett. 12 minutter ut i omgangen er stillingen 5 - 5. 

Storhamar har fått mer dreisen på forsvarspillet sitt i begynnelsen av denne kampen. Et par kjappe scoringer framover gjør sitt til at hjemmelaget leder 9 - 6 etter drøyt 17 minutter.

Storhamar har spilt en solid første omgang når tre minutter gjenstår. Likevel har de ikke klart å riste av seg gjestene fra Bergen helt. Stillingen er 12 - 9.

Det blir til slutt seks måls ledelse til pause, 15 - 9.

Andre Omgang:

Storhamar har ikke klart å lykkes like bra i starten av andre omgang, som de avsluttet første. Ti minutter ut i omgangen er de likevel fortsatt fem mål foran, 17 - 12.

Storhamar har sluppet Tertnes inn i kampen igjen. Kvarteret ut i andre omgang er stillingen 19 - 16.

Kampen ender 28 - 25.

Storhamars lag: Inga Presker, Tone Wølner, Lea Løkke-Øwre (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Anna Mortvedt, Tonje Enkerud, Mia Solberg Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Aleksandra Zimny.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.