– Denne kampen blir ekstra viktig å vinne, sier Storhamars Elise Skinnehaugen.

Før sesongen flyttet tvillingsøster Emma til Oslo og spill i Oppsal. Det blir helt spesielt for tvillingsøstrene å møte hverandre. Da blir det naturligvis ekstra prestisje.

– Det kommer til å bli veldig spesielt. Tidligere har vi så vidt spilt mot hverandre på trening. Jeg gleder meg stort til den duellen. Det gjør at kampen betyr litt ekstra, sier Emma.

Storhamars Elise ser ikke bort fra at stemningen kan bli amper søstrene mellom.

Kan bli hett

– Begge hater å tape mot hverandre. Når vi spilte på lag, hendte det at vi gikk litt i tottene på hverandre, og det kan fort bli ufint oss imellom på søndag. Det gjelder å holde hodet kaldt, sier Elise, som først og fremst gleder seg til å møte tvillingsøsteren på håndballbanen.

– Taperen kommer helt sikkert til å få høre det i ettertid. Så kan jeg se for meg at vi kommer til å havne i en diskusjon etter kampen, sier Emma.

Til tross for at Storhamar går inn til kampen som serieleder og favoritter, har Emma ståltro på at Oppsal kan tukte de gule og blå.

– Det blir åpenbart en vanskelig kamp for oss. Dersom vi klarer å stå samlet og opptre som et lag, så er jeg trygg på at vi kan lage trøbbel for Storhamar, sier Emma.

FANTOMSTART

Elise har hatt en fantomstart på sesongen og står med 36 scoringer på seks kamper. Samtlige over henne på toppscorerlisten er straffetakere. Etter kampen mot Tertnes onsdag fikk hun ros av landslagssjef Thorir Hergeirsson, som var imponert over 21-åringens sesonginnledning.

– Håndball har vært veldig moro, og det har vært ekstra oppmerksomhet den siste tiden. At så anerkjente håndballfolk mener jeg gjør en god figur, ser jeg på som en bekreftelse på at jeg gjør noe rett. Jeg har beina godt plantet på jorda og fortsetter å jobbe hardt på trening her eneste da, sier hun.

Gledes over søsteren

Oppsal-spiller Emma gleder seg stort over det tvillingsøsteren har levert så langt denne sesongen.

– Det er moro å se. Jeg unner henne selvsagt all suksess, men er ikke like overrasket som mange andre. Hun har jobbet knallhardt, og jeg har alltid visst om potensialet. Nå gjelder det å stabilisere nivået, sier Emma om tvillingsøsteren.

Les også
SPORT Se hva spillerne mener om HATV-serien.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.