Randers - Storhamar 26-19:

Storhamar gjorde en god første omgang mot Randers, og gikk til pause med en ledelse på ett mål.

Men etter hvilen kladdet det seg fullstendig for Storhamar-jentene, som tapte med syv mål.

Før turneringen uttalte Arne Senstad at han kom til å ha et fokus på det defensive spillet i turneringen, og etter tre kamper har han fått en del svar på hvordan den biten i spillet fungerer.

- Egentlig håper jeg det beste svaret kom i første omgang i dag. Det var en duo i Zimny og Moa som virkelig slåss og klarte å styre forsvarsspillet, og de fikk svar av spillerne rundt. Vi har noen i bakhånd, men det er noen som ikke har tatt muligheten bak der. Det er for mange som er passive, sier Senstad.

Straffetrening

Etter kampslutt mot Randers ble spillerne sendt ut på straffetrening av Senstad, som ville tømme de siste kreftene hos spillerne.

Han er imidlertid glad for at han fikk se en god del vilje hos spillerne i førsteomgangen. 

- Men samtidig hvis vi ønsker og vil noe med det vi holder på med, så skal ikke Randers være mange mål bedre enn oss. Sånn settingen er nå, må vi erkjenne at vi ikke er der vi skal være. Vi er hakket bak det nivået jeg hadde ønsket, sånn med hva hver enkelt spiller bidrar med. Nå var fokuset først og fremst på det defensive, så det er kanskje for dumt å bry seg for mye om at det kladder framover.

Seriestarten nærmer seg med stormskritt. Det er ikke veldig positivt for Senstad.

Seriestarten kommer definitivt for fort. Men derfor mener jeg vi må ha et fokus mot et sluttspill. Men vi ønsker selvsagt å gjøre det best mulig fra start, forklarer Senstad.

Imponerende første omgang

Storhamar har åpnet de to foregående treningskampene i Danmark meget svakt, og havnet bakpå tidlig.

Mot Randers fredag var det annerledes. Jentene hadde mye mer aggressivitet i spillet og spilte jevnt med danskene, og goldt følge med de danske piger de første fem minuttene, og stillingen var 3-3.

Lagene fortsatte å knive og Storhamar hadde også en ledelse på ett mål etter ti minutters spill, men så begynte de å slurve litt og Randers snudde og gikk opp i en to måls-ledelse, 7-5 etter 16 minutter. 

De siste ti minuttene av omgangen var meget gode av Storhamar.

Anført av en solid keeper i Alma Hasanic Grizovic, som reddet de fleste skuddene som kom, fikk Storhamar kjørt gode overganger.

De gule og blå snudde også kampen før pause, og ledet en periode med to mål. 

Mange mål ble det ikke i første omgang, men Storhamar klarte å ro i land en 11-10-ledelse til pause. 

Passive i andre omgang

Og der Storhamar-jentene var gode før pause, var de ditto svake etter pause.

Randers overtok kommandoen fullstendig, snudde kampen og seilte i fra. 

Etter 50 minutter ledet danskene med 19-13. 

Storhamar  klarte aldri å svare ordentlig på Randers' offensiv utover i omgangen.

Danskene økte ledelsen, og med fem minutter igjen ledet de med syv mål. Kampen var punktert.

Storhamars lag: 

Keepere: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker

Utespillere: Kamilla Sundmoen, Moa Fredriksson, Ellen Marie Folkvord, Aleksandra Zimny, Malene Aambakk, Betina Riegelhuth, Hilde Egset, Elise Skinnehaugen, Andrea Næss.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.