(Storhamar - Oppsal 22-23)

Storhamar kriger om andreplassen i eliteserien, men tapte for Oppsal.

- Det kommer viktige kamper hver onsdag hele veien inn nå, samtidig som vi skal spille to Europa-kamper mot fantastisk motstand, men når vi spiller som vi gjør i dag, blir jeg bekymret over det vi gjør i serien, sier Arne Senstad til HA-sporten.

- Vi var redde for at det skulle bli en slik kamp i dag, for det ble det i Oslo sist også. Vi klarer ikke å gjøre mål, sier Senstad. 

Storhamar brente fire av fire straffer før Elise Skinnehaugen omsatte den femte og siste i buret.

Selv var hun skuffet etter kampen.

- Det er skikkelig kjipt. Vi er på papiret bedre enn dem, men vi skyter keeperen deres veldig god. Det er surt.

- Det hjelper lite, så lenge vi taper. Men jeg tar med meg at jeg scoret noen mål, sier spilleren som scoret 7 mål på ni forsøk og var lagets klart beste spiller. 

Svak start

Storhamar har startet kveldens kamp mot Oppsal fryktelig svakt. I angrep ble mulighet på mulighet brent, mens forsvar- og keeperspillet ikke var fungerende. 

De gule og blå brente de to første straffene de fikk, mens de tekniske feilene har florerte. 

Etter 12.56 tok en illsint Arne Senstad time-out. 

Men det hjalp ikke stort, for i angrepet senere misset Elise Skinnehaugen fra skrått hold. 

Oppsal fortsatte å presse Storhamar til å gjøre store feil, og etter 22 minutter var stillingen 6-9. Da hadde Betina Riegelhuth, Mia Svele og Malene Aambakk alle misset fra straffemerket. 

Til pause var stillingen 7-11. Det siste som skjedde i omgangen, var at Maren Gundersen ble spilt fri, men forsøket hennes gikk på undersiden av tverrliggeren, ned på streken og ut igjen. 

Like svakt

Andreomgangen startet med flere scoringer til de gule og blå, men bakover var det lite bedring å spore. Etter 40 minutter viste lystavlen 12-14. 

Etter 50 minutter var Storhamar kun én scoring bak. Elise Skinnehaugen prikket inn baller fra høyresiden på bestilling. 

Før kampen:

I kveld skal Storhamar forsøke å slå Oppsal hjemme i Boligpartner Arena. 

Da lagene møttes i Oslo 9. januar, var Storhamar svake i 40 minutter, men en sterk sluttspurt skaffet laget en komfortabel 28-34-seier.

I kveld ønsker trenerteamet å slippe at det blir like tøft.

- De er et vanskelig lag å spille, men det gjør at vi må være skjerpet. De bytter litt formasjoner og er vanskelig å spille mot, sier assistenttrener Eirik Haugdal, som tar over som Fredrikstad-trener etter sesongen, til HA-sporten. 

Storhamars lag: Lea Løkke-Øwre, Chana Masson (målvakter), Malene Aambakk 2, Elise Skinnehaugen 7, Ellen Marie Folkvord 3, Anna Mortvedt, Kristin Venn 2, Tonje Enkerud 4, Mia Svele 2, Betina Riegelhuth 2, Maren Gundersen, Guro Nestaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.