For å fyre opp i forkant av kampen, uttalte Gabrielsen at Storhamar var helt nødt til å slå Vipers for å ta seriegull. Det sto han ved også etter kampslutt.

– Ja, nå kan de glemme det. Dessuten tror jeg Larvik kommer til å bli hvassere etter hvert, så de må ses opp for etter hvert.

Storhamar-treneren bryr seg lite om trenerkollegaens uttaleleser.

– Hva Kenneth mener om gullkampen driter jeg egentlig i. Vi har alltid hatt mål om å hente for medalje og det er vi fremdeles i rute for, sier Arne Senstad.

– Vi gjør hele kampen bakover i banen samtidig som Linn (Jørum Sulland) treffer godt i dag. Vi må være ydmyke til kampen tirsdag. Slike kamper gjør ikke seg selv, sier Kenneth Gabrielsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.