44-åringen er utdannet jurist og har lang fartstid fra politi- og påtalemyndighet. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder for taktisk etterforskning i Kripos.
- Denne jobben hadde jeg virkelig lyst på. Å lede planleggingen og gjennomføringen av ungdoms-OL fremstår som svært interessant og motiverende, men samtidig krevende. Det appellerer til meg å få kunne bidra til å videreutvikle et prosjekt som er så spennende og meningsfylt. Jeg mener at idrett og frivillighet, utdanning og kultur er avgjørende viktig for Norge i alminnelighet og for innlandet i særdeleshet. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Atle Roll-Matthiesen i en pressemelding.
Styrelederen i organisasjonskomiteen (LYOGOC), Siri Hatlen, mener hun har funnet riktig mann til rett jobb.
- Han har et stort og brennende engasjement for idrett, har en tydelig og klar profil i samfunnsdebatten og har både lederevner og ledererfaring på høyeste nivå. I tillegg har han en betydelig gjennomføringsevne. Alt dette vil hele arrangementet dra stor nytte av, forteller Hatlen. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.