Nerheim var i godt humør da han hilste på HA-sporten i HamKam-garderoben før trening onsdag. Han har allerede skrevet under for Ottestad, men hvis han imponerer og både han og HamKam kjenner og ser at kroppen holder en litt tøffere satsing, kan det bli HamKam på Løten-gutten.

Nerheim har jo spilt både for HamKam og Ottestad tidligere, men var i Ull/Kisa i forrige sesong.

I tillegg til Nerheim, trener også Stian Nyhus med HamKam. Det er en spiller HamKam-trener Kevin Knappen kjenner godt til fra Brumunddal. Han blir også med i søndagens kamp og er en spiller som kan spille i alle de offensive rollene.

Lars Brotangen kommer også for å vise seg fram. Modølen har gjort det godt for Kjelsås på stopperplass, og skal prøve seg for HamKam nå.

I tillegg kommer det tre dansker og kanskje en svenske. Blant dem vingbacken Mads Madsen som har spilt i Egersund. Et par av dem skal ha også haU-landskamper for Danmark.

Ellers nærmer HamKam seg signering av det som skal være en solid midtstopper og en keeper. Ingen av disse spiller søndag.

Kampen mot Florø spilles på Børstad klokka 14.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.