Norge G19 - England G19 3-0 

Kampen om femteplassen ble den aller viktigste kampen for Norge. Skulle Norge til neste års VM i Polen, måtte England slås.

HamKams to spillere Simen Bolkan Nordli og Nicholas Mickelson har bidratt godt i dette EM som går i Finland. Begge to startet skjebnekampen mot England.

Det var to svært fornøyde HamKam-spillere vi pratet med rett etter seieren.

- Dette var helt utrolig digg. Mine egne prestasjoner er jeg veldig fornøyd med. Jeg følte jeg hadde full kontroll defensivt. Forover på banen var jeg med mange ganger og jeg lykkes med det meste i denne kampen. Nå skal vi ha litt feiring før vi reiser hjem i morgen, sier Nicholas Mickelson.

Simen Bolken Nordli var også svært så fornøyd.

- Det var dette som var det store målet. Det er tross alt ikke noe dårlig lag vi møtte. Vi hadde full kontroll og kjørte over England i 90 minutter, sier Bolkan Nordli.

Hans store sjanser i første omgang har han glemt allerede.

- Det er klart det er litt irriterende med en gang når du ser ballen gå i tverrliggeren og ut. Men det er bare å riste det av seg, noe jeg klarte. Nå er det bare å glede seg til neste sommer. VM er stort så dette blir bare herlig, sier Simen Bolkan Nordli på telefonen fra Finland.

Norge åpnet klart best med en spillersugen Simen Bolkan Nordli. Tre sjanser hadde Simen i de 45 minuttene han spilte. Den største kom i sluttminuttene av første omgang. Frisparket til Norge og Simen ble hamret i tverrliggeren. Synd for Simen for den hadde både Norge og Simen fortjent etter spill og sjanser.

Målene lot vente på seg. Da det gjenstod 15 minutter kom scoringene. Tre fine mål av Erik Botheim, Eman Markovic og Jens Petter Hauge, gjør at Norge er klare for VM i Polen neste sesong.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00