Det startet svakt av begge lag, men det ble bedre og bedre. To mål på 90 minutter, burde ha blitt til både seks og sju mål. 

Makan til sjansesløseri, er det sjelden en ser.

Hjemmelaget var alene med HamKams keeper Lars Larsson Jendal fire ganger, men mål ble det ikke.

Godt keeperspill av Jendal og mangel på avslutningsferdigheter fra hjemmelagets angrepsspillere er årsaken.

HamKam var ikke særlig mye bedre. Sjanse på sjanse ble sløst vekk. Kun Henrik Lehne Olsen fikk inn en fulltreffer.

Henrik jobbet til seg ballen og gikk seirende ut av to dueller før han banket ballen kontant i nettet.

Kampens store prestasjon.

Best på HamKam var nevnte Lehne Olsen og keeper Lars Larsson Jendal. Ros skal også Åsmund Jødahl ha. Han jobbet meget hardt og jobbet på det som kom av baller.

Dessverre for HamKam og Jødahl, ble det ikke mål denne gangen.

Jødahl spilte sin aller siste kamp for HamKam for denne gang. Nå venter fire år med studier i USA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.