HAMAR: HamKam og Raufoss møttes til treningskamp på Briskeby i går. HamKam-spillerne har hatt en uke fri, og trener Vegard Skogheim mente de trengte en gjennomkjøring med drakter på, før serien sparkes i gang igjen søndag. Pål Kirkevold fikk første omgangen som midtspiss, og gjorde sine saker bra. Kirkevold dunket inn to scoringer før halve omgangen var spilt. Det resultatet sto seg til pause. Flere bytter ble gjort i pausen. Tore Andreas Gundersen kom inn for Pål Kirkevold, og økte ledelsen da han headet inn 3-0 på et innlegg fra prøvespilleren Nolan Chandler. Begge lagene hadde flere store sjanser, uten å få utteling de siste minuttene. Både HamKam og Raufoss hadde flere stolpetreff.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.