Med smil, brød og billetter som agn, oppsøkte blant annet Erik Tønne og Niklas Tilley Solhaug beboerne langs Stenbergs gate på Disen. Da HA-sporten kom over gutta, var Tønne og Tilley Solhaug i ferd med å lokke til seg familien Røste Kise. De fikk i alle fall napp hos gutta i huset. Mor Kari var litt mer i tvil om hun skulle på Briskeby, men kanskje ...
Billetten til kampen fikk hun i alle fall.
Om hun ikke går denne gangen, fikk hun terminlista av Erik Tønne. Da har hun oversikt over samtlige hjemmekamper denne sesongen.
- Uansett om jeg går på kamp eller ikke, synes jeg dette er et flott initiativ av HamKam. Spesielt populært var det at gutta fikk gratisbilletter. De pleier å være ganske faste gjester på Briskeby på hjemmekampene.
- Dette ser ut til å være et tiltak midt i blinken, sa Erik Tønne og Niklas Tilley Solhaug.
- Vi har bare møtt blide fjes over alt og vi føler at vi kommer nærmere dem vi skal underholde på denne måten. Kjempemoro å gjøre denne jobben for klubben, sa Tønne og Tilley Solhaug, før de bega seg i veg for å få enda flere tilskuere på kroken.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.