Så er det klart for nye lokaloppgjør mellom HamKam og Brumunddal. De to lagene møttes i 2. divisjon også i 2010, men i mellomtiden har HamKam vært i 1. divisjon, mens Dala har vært en tur nede i 3. divisjon.

Neste år møtes de to lagene igjen i 2. divisjon

Det blir også flere interessante lokaloppgjør. Også Elverum og Kongsvinger er i samme avdeling, mens Nybergsund har kommet i avdeling med blant andre Raufoss og Gjøvik-Lyn

Avdeling 4

Avdeling fire består av disse lagene: HamKam, Brumunddal, Elverum, Kongsvinger, Førde, Florø, Træff, Molde 2, Rødde, Nardo, Byåsen, Strindheim, Stjørdals Blink og Aalesund 2.

Her er de øvrige avdelingene: 

Avdeling 1

Tromsdalen, Finnsnes, Harstad, Grorud, Holmen, KFUM, Stabæk 2, Lyn , Kjelsås , Skeid, Vålerenga 2, Ullern, Mjølner, Senja,

Avdeling 2

Alta, Gjøvik-Lyn, Raufoss, Strømsgodset 2, Notodden, Lørenskog, Nybergsund, Ørn-Horten, Fram-Larvik, Moss, Kvik Halden, Sprint Jeløy, Lillestrøm 2, Drammen FK.

Avdeling 3

Ull/Kisa, Vidar, Egersund, Odd 2, Eidsvold Turn, Vard Haugesund, Fana, Fyllingsdalen, Vindbjart, Flekkerøy, Arendal, Donn, Sola, Odda.

Sportslige hensyn

Fotballpresident Yngve Hallén sier at Norges Fotballforbund har tatt hensyn til det sportslige når de har satt opp de fire avdelingene. Det betyr blant annet at de fire lagene som rykket ned, HamKam, Ull/Kisa, Tromsdalen og Alta, er plassert i hver sin avdeling.

Det perfekte oppsettet for lagene fra Indre Østland Fotballkrets hadde vært å få samlet alle de sju lagene, men her har forbundet valgt å putte Nybergsund, Raufoss og Gjøvik-Lyn i avdeling 2. Det betyr at Nybergsund går glipp av lokaloppgjør mot Elverum, HamKam, Kongsvinger og Dala.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.