HamKam 2 - MBK 5-1

Det var ikke mye som klaffet for HamKam, selv om laget vant enkelt. Møte mellom HamKam 2 og MBK er et møte mellom det best trente laget og det minst trente laget i 4. divisjon. Det kom fram i spillet, men kvalitetsforskjellen burde ha vært langt større.

Ingen på HamKam imponerte de få tilskuerne på tribunen. Valentin Blaka scoret tre mål, men er langt unna en form som gjør han fortjent til en plass på A-laget.

HamKam burde allikevel scoret fem seks mål til.

Vi klarer ikke etter beste evne å finne én spiller på HamKam som spilte opp mot sitt beste. Heller ikke på MBK var det noen som framhevet seg.

Mål for HamKam: Valentin Blaka 3, Bawi Tin Thang Mang 2. Mål MBK: Per Anders Skjelseth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.