HamKam sikret dermed fortsatt spill i 3. divisjon kommende sesong med sine tre poeng.

Kristian Eriksen scoret to kjempemål. Henrik Lehne Olsen ville ikke være noe dårligere, men måtte møye seg med sin superscoring etter ett innøvd cornertrekk.

Hele HamKam-laget spilte bra. Nærmest Eriksens spill var midtstopperduoen Syver Karlsen og Tobias Ødegård.

Ottestad spilte  til tider glitrende i første omgang, og kjørte over Strømmen 2.

Fra det 22. minutt til det 33. minutt, scoret Ottestad  hele fire ganger. Lars Palfi sto bak to av målene, mens Leonardo og Simen Haugen scoret ett mål hver.

I andre omgang fikk Strømmen mer tak i spillet og noterte seg for to scoringer.

Best på Ottestad ble tomålscorer Lars Palfi, med midtbanespiller Jonatan Teigland hakket bak.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.