Flere av HamKams beste juniorspillere sto over mandagens kamp mot Grue ettersom juniorlaget tar imot Kongsvinger til opprykksfinale i junior elite-serien torsdag.

Det var derfor et svært ungt HamKam 2-lag som tok turen til Grue. Og grønnbuksene fra Hamar gjorde jobben.

Fire mål den første halvtimen avgjorde i realiteten kampen.

Sebastian Solberg åpnet ballet for Kamma etter 13 minutter og ga seg ikke før han fastsatte sluttresultatet og fullførte sitt hattrick sju minutter før slutt.

– Jeg var litt spent før kampen ettersom vi hadde en så uerfaren tropp på dette nivået, men vi kontrollerte kampen fra første minutt, sier HamKam-trener Chris Twiddy.

Nevnte Solberg var kampens store spiller sammen med midtstopper Aleksander Woo Enger. Junior Nyenetue scoret to mål og Truls H. Blystad vartet opp med et par svært gode redninger når det trengtes.

– Vi gikk rett i strupen på dem og hadde full kontroll i samtlige minutter, sier Twiddy.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.