• NYE: CH Jagne (t.v.) er på plass i Hamar, men spiller ikke for HamKam mot Fredrikstad i dag. Det gjør imidlertid Franck Semou (t.h.).

HamKams midtbane ble bare yngre og yngre utover kampen, men Fredrikstads 1. divisjonslag klarte ikke å kjøre over dem. Og da det røynet på litt, sto 97-modellen Emil Holst fram med den ene klasseredningen etter den andre.

Dermed endte det 1-1 i årets første treningskamp for grønnbuksene.

FRANKMO SCORET

Fredrikstad tok ledelsen 1-0 etter en scoring av spissen Rahhaoui etter sju minutter.

HamKam hadde også hatt to store sjanser i første omgang. Først ved John Anders Rise. Deretter ved Mikkel Frankmo som kom inn for Valentin Blaka som gikk av med det som så ut som en strekk høyt opp på baksiden av låret.

Etter 68 minutter utlignet Mikkel Frankmo til 1-1 for HamKam. Han fikk ballen på litt skrått hold i 16-meteren rundt 13-14 meter fra mål og curlet ballen forbi Fredrikstads keeper.

Nordli god

99-modellen Simen Nordli fikk sjansen fra start for HamKam mot  Fredrikstad, og 16-åringen tok vare på muligheten. Sammen med Franck Semou hadde han full kontroll på det meste som skjedde de første 45 minuttene. Og han krydret det med flere sterke crossere.

- Simen imponerte meg. Han er liten, men tøff og sterk. Men det var flere av de unge gutta som imponerte meg. Jeg synes vi var gode i perioder, men vi ble jo litt presset mot slutten, oppsummerer HamKam-trener Kent Bergersen.

HamKam startet med disse elleve(4-2-3-1): Emil Holst–Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegaard, François Yabré Tobasegnou, John Anders Rise–Franck Semou, Simen Nordli–Rytis Leliuga, Henrik Lehne Olsen, Mathias Aasand–Valentin Blaka.

Etter hvert kom Mikke Frankmo, Ove Solvang, Niko Mickelson, Magnus Sjølstad og  Willy Zamble (prøvespill) kom inn for HamKam.

Fredrikstad stilte slik: Masalin - Westgaard, Thømt, Sansara, Tønne - Aalbu, Karoliussen, Brix - Kaland, Rahhaoui, Begby.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.