Daglig leder Stein Arne Ingelstad deltok på foreldremøte mandag kveld, hvor foreldregruppa tilbød seg å betale hva det koster for å beholde lagets trenere.

– Summen er jo i grunnen bare småpenger, og jeg synes det er dristig av HamKam å si nei takk til dette og heller kvitte seg med to trenere som både spillere og en unison foreldregruppe ønsker å beholde, sier fotballfar Pål Henning Berg.

Styrets endelig avgjørelse om å ikke reversere avgjørelsen kom som en overraskelse.

– HamKam har lagt hodet på blokka og lover tidenes stasting. Framtida vil vise om klubben lykkes med det. Vi ønsker uansett ikke å lage en konflikt ut av dette. Det er selvsagt klubbens styre som bestemmer hvem som skal ansettes, sier Pål Henning Berg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.