• KUNNE AVGJORT: Brik Alexsander Boufous fikk et par gode sjanser til å avgjøre finalen i ordinær tid, men var fornøyd etter myntkast-triumfen på Briskeby. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Før finalen i Briskebyturneringen hadde HamKam-13-åringene Brik Alexsander Boufous og Sigurd Wold Riise lovet HA ville scoringsfeiringer.

Og selv om HamKam leverte varene og vant sjuer-finalen mot Frogner i smågutt 2001-klassen, fikk ikke publikum se snurten av avgjørende scoringer og tilhørende jubelseanser.

Da stillingen fremdeles var 1-1 etter full tid pluss ekstraomganger, måtte finalen nemlig avgjøres med et simpelt myntkast.

- Det var spennende, og jeg er fornøyd med at vi kom tilbake og scoret etter at de hadde tatt ledelsen. Det var en tøff kamp, forteller kaptein Brik etter den dramatiske seieren.

Ville score seiersmål

Tekniker Sigurd skulle gjerne avgjort finalen på mer redelig vis.

- Det hadde vært bedre å vinne ved å score mål, sier krølltoppen.

Etter seiersintervjuet kunne Sigurd endelig vise fram sin scoringsfeiring. Se både baklengssaltoen og HamKams ville myntkast-jubel i videovinduet over.

Se saker og videoer fra de øvrige finalene ved å følge linkene under:

Smågutt 2001 (elleverfotball): Drøbak/Frogn - Drøbak/Frogn

Småjente 2001: Strindheim - Øyer og Tretten 

Småjente 2000: Ottestad - Kongsvinger

Smågutt 2000: HamKam - Hauketo

Gutt 1998/99: HamKam - Eidsko

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.