Onsdag kveld tar HamKam imot Nybergsund i den første cuprunden på Briskeby, og Kevin Knappen forteller at de ikke kommer til å stille med et svekket lag.

– Vi skal stille med et toppet lag uansett hvem vi spiller mot, sier HamKam-treneren.

Han vil ikke røpe om han slipper til noen nye fjes fra start, etter at han har startet med den samme elleveren i de to første seriekampene.

Åpnet for nye fra start

– Det kan være det er noen nye fjes med fra start, men vi stiller uansett med det laget vi mener er det beste. Det kan gjerne være med noen forandringer, men likevel være toppet. Vi tar ikke lett på noe som helst, forteller han.

Knappen er foreløpig usikker på om de kan benytte seg av Juan Manuel Cordero, som pådro seg rødt kort mot Brumunddal, men Kamma-treneren forbereder seg til kamp uten venstrebacken.

Under søndagens 1-0-seier over Brumunddal, ble kampbildet annerledes enn det Knappen hadde sett for seg.

– Men det handler om å takle utofurtsette ting når de dukker opp, og det synes jeg vi responderte godt på. Det er bra med energi i jengen nå, og jeg tror det blir mer og mer utover sesongen.

Føler trygghet i gruppa

Etter to seriekamper står Kamma med full pott, og Knappen forteller at han sitter igjen med mye positivt etter de to kampene, noe han har hatt over lengre tid.

– Jeg føler trygghet, og jeg føler at vi har mye energi, men jeg føler vi skal slippe løs enda mer energi i kampene, sier den tidligere Nybergsund-spilleren.

Hva Sundet kommer med, føler Knappen seg godt forberedt på, og han forventer et kampbilde hvor grønnbuksene fører kampen på eget kunstgress.

– Jeg foreventer en tett og tøff kamp, som alle kamper her hjemme blir, men at vi også er det førende laget. Det bør vi være på hjemmebane. Sundet har styrker og svakheter, som alle andre lag, og så blir det vår oppgave å utnytte våre styrker og forsterke det Sundet er mindre gode på.

Knappen vil ikke gå inn på hvor viktig et avansement i cupen er for HamKam. Han vil først og fremst se at laget fortsetter i den gode flytsonen de er inne i.

– Vi må være på topp for å avansere til andre runde, sier Knappen, som heller ikke lar seg lure til å innrømme at det frister å møte et storlag i en eventuell andrerundekamp.

– Det handler om å komme videre og komme langt i cupen. Seriespillet er viktigst, men cupen i Norge er tradisjonsrik, og det er økonomi i den, også, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.