Løtensokningen er ansatt som klubbens nye markedssjef på heltid. Han skal bidra til å løfte engasjementet rundt klubben, jobbe tett opp mot sponsorene og sørge for å øke Kamma-omdømmet.

Drømmejobben

– Dette er på mange måter drømmejobben for meg, og HamKam som klubb har utvilsomt stort potensial som fram til nå ikke har vært utnyttet godt nok. Jeg skal bidra alt jeg kan for å gjøre HamKam til en stabil klubb i norsk toppfotball, sier han.

Amundsen-Ansari har vært ansvarlig for herresatsingen i Løten FK de siste tre årene. Det har endt i opprykk til 3. divisjon og KM-tittel for blåtrøyene. Han har jobbet i Nordialog, hvor han i det siste har vært bedriftsrådgiver. I januar fikk han utmerkelsen som årets ansatt på CC Stadion.

Amundsen-Ansari har allerede flere ideer som han ønsker å sette i live i sitt nye daglige virke.

– Er det noe jeg kan, så er det å selge. Jeg har stor tro på at jeg kan være med å løfte klubben. Blant annet skal det jobbes med å lage bedre arrangement rundt det som skjer i klubben. Så ønsker jeg å legge til rette for å gjøre det mer familievennlig å gå på kamp på Briskeby, sier han.

Tror på samarbeidet

John Anders Rise er glad han får med seg Amundsen-Ansari til å bygge en sterkere administrasjon rundt Briskeby-klubben.

– Mehran har vist gjennom sine tidligere jobber at han er en fenomenal selger. Vi har pratet en del sammen allerede og jeg er trygg på at han blir en god mann for klubben. Jeg er veldig glad for at jeg får med meg han på dette, sier Rise.

Styreleder Truls Nordby Johansen forklarer markedssjefens arbeidsområde slik:

– Det blir Amundsen-Ansari sitt ansvar å løfte klubben flere hakk på markedssiden. Han skal ta vare på sponsorene og selge klubben på et 1. divisjonsnivå. Vi i styret har stor tro på at han vil bidra til å løfte klubben på markedsbiten, forteller Truls Nordby Johansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.