Vålerenga 2 – HamKam 0–3

Lørdag var styrelederen på plass på Vålerengas nye lekegrind og overvar Kamma nedsablet Oslo-lagets andrelag med 3–0.

Styrelederen forteller at de allerede er i gang med planleggingen av den kommende sesongen.

– Vi jobber med det nå, vi vet at vi har hatt et godt 2. divisjons-budsjett, som for så vidt også er et budsjett i nedre sjiktet av Obos-ligaen. Men vi håper å kunne øke det budsjettet litt, forteller han.

Jobber med budsjettet

Denne sesongen har budsjettet til HamKam vært på rundt 10 millioner kroner totalt. På spørsmål om de må øke dette kommende sesong, svarer han:

– Vi håper å kunne øke budsjettet, og så får vi sette oss ned og se hvor realistisk det er. Det er en jobb vi har startet med, og så får vi legge det fram for årsmøtet når tiden er inne for det.

Denne sesongen har flere privatpersoner bidratt økonomisk for at HamKam har kunnet satse like tungt på opprykk som de har gjort. De investeringene lyktes de med, og Nordby Johansen håper flere av disse også blir med videre.

– Det skal helt sikkert være møter, og den gruppa skal sikkert prate sammen, og så får vi se hva som kommer ut av det. Som styreleder i HamKam så håper jeg at vi kan lage et opplegg som gjør at så mange som mulig vil være med på den reisen, sier han.

Ønsker 4–5 nye spillere

– Er klubben avhengig av de samme personene neste sesong?

– Vi håper å bygge HamKam sånn at vi blir mindre avhengige av ekstern hjelp, men vi håper at vi kan sette oss ned og se på hvordan vi eventuelt kan få til det. Som styreleder så håper jeg at vi kan klare å finne en riktig ramme sånn at de som har vært med og bidratt, også fortsetter å bidra. Og at vi kanskje klarer å få med oss flere, svarer han.

Kevin Knappen forteller at han ønsker seg 4–5 nye spillere foran den kommende sesongen.

Styrelederen forteller at de per nå ikke har økonomi til det.

– Det vil alltid være utskiftninger. Noen som har lønn nå vil forsvinne, og da frigjør det lønn til andre. Det er jobben til Kevin å utfordre styret på spillere, og det gjør han.

Knappen ser for seg nye spillere i alle ledd i laget.

– Vi er nødt til å inn friskt blod i laget, vi kan ikke bare fortsette og snu arket og tro at det er det riktige. Alle lag trenger nytt blod.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00