– HamKam er et solid lag og har en tydelig måte å spille på. Nå vant vi, men når HamKam får i gang Petter (Vaagan Moen) på dødballer så blir det bra. Han er en fantastisk spiller. Jeg prøvde å lokke ham til Sogndal, men det gikk ikke, sier Sogndal-trener Eirik Bakke etter at lagets hans slo HamKam 2–1.

– Det er viktig å få HamKam tilbake i toppen av norsk fotball. Jeg har savnet dem der. De hører hjemme i toppen. På sikt bør både HamKam og Sogndal spille i Eliteserien, sier Bakke, som uoppfordret kommer med litt ros.

– De har en spennende spiller i Markus Solbakken. De må tørre å bruke han. Han må få gjøre noen feil, men han blir bra, sier Bakke.

Og der får Bakke støtte fra Kenneth Dokken. Den tidligere HamKam-spilleren er nå trener for Notodden og så HamKams kamp mot Sogndal.

– Det er moro å se Markus Solbakken. Jeg tror han blir god, men la han gjerne få ballen enda mer, smiler Dokken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.