Sisteskansens nåværende kontrakt med HamKam går ut etter denne sesongen. Nå har unggutten fått et nytt kontraktsforslag, og det meste tyder på at han er HamKam-spiller også i 2018.

– I utgangspunktet er framtiden min her. Jeg tar sikte på å være HamKam-spiller også i 2018, men skal bruke litt tid på å tenke meg om, sier Lars Jendal.

Sterkt ønsket videre

HamKam-trener Kevin Knappen forteller at han veldig gjerne har med seg Jendal videre neste sesong.

– Han er sterkt ønsket og har altså fått et kontraktsforslag. Men vi er veldig opptatt av at han har en god kamparena neste sesong, sier treneren.

Med konkurranse fra Lukasz Jarosinski har ikke 18-åringen fått muligheten til å vise seg fram mellom stengene for førstelaget denne sesongen. Jendal påpeker at det er uaktuelt med en ny sesong som reserve.

– Jeg kan ikke sitte på benken neste år. Det ville ødelagt mye for meg, slik at det ikke er aktuelt.

Knappen forteller at det er lagt en plan for å skaffe keeperen en god nok kamparena.

– Vi har diskutert og planlagt hvordan vi kan løse det. Lars må stå på et nivå som er godt nok og det er vi veldig opptatt av. Han bør stå i 2. divisjon, sier treneren.

– 2. divisjon er nok den beste kamparenaen for min del. For to år siden klarte jeg meg fint i 3. divisjon og jeg har utviklet meg godt og trent mye i ettertid. Dersom vi rykker opp så ønsker jeg meg på utlån til en 2. divisjonsklubb. Om vi ikke klarer det så håper jeg å få stå i HamKam, sier han, som er veldig klar over at førstekeeper Lukasz Jarosinski har kontrakt ut den sesong på Briskeby.

– Dersom jeg skulle få muligheten føler jeg meg i hvert fall veldig klar til å gripe den.

Klubben sikrer seg

HamKam tilbyr unggutta kontrakt slik at klubben har krav på utdanningskompensasjon dersom de velger å skifte klubb. Gjøres det senere enn tre måneder før kontrakten går ut, mister klubben rett på utdanningskompensasjonen. Jendal og Markus Solbakken har kontrakter som går ut etter sesongen og står dermed fritt velge en annen klubb.

Hovedsaken er likevel slik at spillerne tilbys nye kontrakter fordi de er ønsket videre i klubben.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.