– Når produktet ikke er godt nok, så slutter folk å følge med. Det er ikke mange som er lojale i tykt og tynt, og det ser du innen alt, forteller Vaagan Moen.

Nå drømmer han om en sesong som vil gi sportslig suksess, og en sesong med flere på tribunene.

– Jeg ønsker å gi supporterne gode opplevelser, sånn at de fortsetter å være lojale mot oss, og at vi kanskje får med enda flere. Jeg vil at de hele tiden ser en progresjon i det arbeidet vi legger ned, forteller han.

Han forteller at han selv og spillerne ikke krever noe av supporterne og tilskuere.

– Vi krever ingenting. Det er vi som er produktet og skal levere. De som vil støtte oss får støtte oss. Vi skal vise hva vi står for som klubb og lag, smiler han.

– Men jo flere tilskuere som kommer, jo artigere er det. Det betyr jo masse, forteller han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.