Det var HamKam som inviterte til et åpent informasjonsmøte på Gregers i kveld, hvor klubbledelsen ønsket å fortelle den hele og fulle sannheten om alt som gikk galt i år.

Spørsmålsrunde

- Vi har et behov for at vi får sortert hva som er grunnløse rykter og hva som er fakta rundt alt som har skjedd, sier Kristiansen.

Men styrelederen i HamKam ønsker også å benytte sjansen til å tenke høyt om framtida på Briskeby.

Han ser for seg at HamKam skal få en ny start i 2. divisjon neste år. Og han mener det går an å se på det hele som en ny mulighet.

- Vi mangler poeng og vi mangler penger, men vi vil restarte i 2. divisjon. Alle kriser utløser noen muligheter som vi bør gripe, sier Kristiansen.

Briskeby og Sørensen

En av de tingene styrelederen ønsket snakke om, er HamKams tilstedeværelse på Briskeby. Eller manglende tilstedeværelse i form av at A-laget ikke lenger har kontorer på Briskeby. Det er det bare yngres avdeling som har.

- Det gamle klubbhuset lyser mot oss som et åpent sår. Og vi har lyst til å komme tilbake på Briskeby. Vi får se hva som skjer etter at leieavtalen til HamKam går ut nå og en ny avtale skal reforhandles. I 2. divisjon er det begrenset behov for kontorer for oss, men den fysiske tilstedeværelsen er viktig, sier Kristiansen.

Han var også forberedt på å svare på hva som egentlig skjedde i prosessen med ansettelsen av Peter Sørensen. Hvordan var det mulig å ansette han når klubben bare en drøy måned seinere måtte si opp dansken?

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00