Det var HamKam som inviterte til et åpent informasjonsmøte på Gregers i kveld, hvor klubbledelsen ønsket å fortelle den hele og fulle sannheten om alt som gikk galt i år.

Spørsmålsrunde

- Vi har et behov for at vi får sortert hva som er grunnløse rykter og hva som er fakta rundt alt som har skjedd, sier Kristiansen.

Men styrelederen i HamKam ønsker også å benytte sjansen til å tenke høyt om framtida på Briskeby.

Han ser for seg at HamKam skal få en ny start i 2. divisjon neste år. Og han mener det går an å se på det hele som en ny mulighet.

- Vi mangler poeng og vi mangler penger, men vi vil restarte i 2. divisjon. Alle kriser utløser noen muligheter som vi bør gripe, sier Kristiansen.

Briskeby og Sørensen

En av de tingene styrelederen ønsket snakke om, er HamKams tilstedeværelse på Briskeby. Eller manglende tilstedeværelse i form av at A-laget ikke lenger har kontorer på Briskeby. Det er det bare yngres avdeling som har.

- Det gamle klubbhuset lyser mot oss som et åpent sår. Og vi har lyst til å komme tilbake på Briskeby. Vi får se hva som skjer etter at leieavtalen til HamKam går ut nå og en ny avtale skal reforhandles. I 2. divisjon er det begrenset behov for kontorer for oss, men den fysiske tilstedeværelsen er viktig, sier Kristiansen.

Han var også forberedt på å svare på hva som egentlig skjedde i prosessen med ansettelsen av Peter Sørensen. Hvordan var det mulig å ansette han når klubben bare en drøy måned seinere måtte si opp dansken?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.