Oviasu spilte hele kampen mot Raufoss som midtstopper, og HamKam-trener Bergersen likte det han så av norsk-ghaneseren, med fortid i Rosenborg, Ranheim, Stjørdals Blink og Elverum.

- Sterk duellspiller

- Han vil vi gjerne ha. Oviasu er en sterk duellspiller, bra i lufta og han leser spillet bra. Han er en ledertype, og det trenger vi, sier HamKam-treneren.

Oviasu uttalte etter kampen at han gjerne vil spille for HamKam denne sesongen.

24-åringen hadde kun to treninger med HamKam før lørdagens kamp mot Raufoss. Han klarte seg veldig bra i spann med Kristoffer Hagen.- I HamKam er det bra treninger og et høyt nivå. Det er akkurat det jeg leter etter, sier 24-åringen.

Etter kampen lørdag innrømmet han at det var en utfordring å dirigere så mye, så lenge han ikke kunne navnene på alle lagkameratene.

Thiago scoret

En annen spiller som viste seg skikkelig fram lørdag var Thiago Andrade. Brasilianeren spilte drøye 20 minutter, og scoret HamKams første mål.

- Thiago er en unorsk spillertype. Han er en Alanzinho-light. Jeg er spent på om han kan ta steg videre. Hvis alt klaffer vil vi vurdere å hente han til HamKam, sier Kent Bergersen.

Hvis Bergersen får ja fra Oviasu ser han for seg å hente en midtstopper, en kantspiller og en spiss til.

- Jeg føler meg mye roligere nå. Vi har noen spillere i kikkerten, så får vi se om det klaffer, sier HamKam-treneren, som så at de grønne og hvite klarte 2-2 mot et sterkt Raufoss-lag.

- Vi fikk litt sjokk i starten, men det var vi klar over. Totalt sett er jeg fornøyd. Vi sto bra fysisk, og viste en veldig bra moral, sier Bergersen, som måtte klare seg uten rutinerte Truls Jevne Hagen og John Anders Rise.Begge var på trenerkurs.

Bra sluttspurt

Raufoss tok ledelsen allerede etter seks minutter. Det ble 2-0 elleve minutter ut i 2. omgang, men det lite samspilte HamKam-laget ga seg aldri.

Thiago Andrade satte inn 2-1 et kvarter før slutt, før en annen innbytter, Magnus Sylling Olsen, scoret 2-2-målet på overtid, etter en veldig bra prestasjon.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00