I går ble det kjent at Christopher Mbamba forlater HamKam til fordel for Port Vale, som spiller på nivå tre i England.

skal erstattes

Mbamba skadet korsbåndet sitt under en hjemmekamp på vårsesongen i fjor, og han ble derfor tvunget til mange måneder borte fra fotball. Svensken var tilbake til seriestart, men han var ute av form og fikk spille lite.

I de to siste kampene har han derimot vært meget god, og nå har Briskeby-publikumet sett svensken for siste gang i grønt og hvitt.

– Det er veldig morsomt at Chris får gå til nivå tre i England. Han er ingen fysisk spiller, men han har stor hurtighet. Dersom han kan bruke farten sin, så kan han være en bra spiller, sier Ingelstad og legger til:

– Vi skal erstatte alle spillerne vi mister.

Midtskogen aktuell

Tynset-spilleren Ole Erik Midtskogen er blant spillerne HamKam vurder, og han er også ønsket på prøvespill i Elverum.

– Vi har snakket med ham, men det har ikke vært noen form for handlinger. Vi ønsker å se ham her hos oss. Selv om vi vet at han holder nivå i 2. divisjon, er det greit å få sett ham i HamKam – hvordan han fungerer her, sier Stein Arne Ingelstad om spilleren som kan bekle flere roller i det offensive spillet.

– veldig kult

Ole Erik Midtskogen synes det er stas at HamKam har meldt sin interesse.

– Det er veldig kult. Da jeg var barn, pleide vi å ta noen turer til Briskeby for å se på laget. Det var stort å møte dem på Briskeby tidligere i sesongen, for det er jo en stor klubb i Hedmark, sier han.

Tynset møter Elverum i neste serierunde, og etter det skal Midtskogen på prøvespill.

– Jeg skal være med Elverum etter matchen, så derfor har vi ventet med prøvespillet til den er unnagjort, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.