I går ble det kjent at Christopher Mbamba forlater HamKam til fordel for Port Vale, som spiller på nivå tre i England.

skal erstattes

Mbamba skadet korsbåndet sitt under en hjemmekamp på vårsesongen i fjor, og han ble derfor tvunget til mange måneder borte fra fotball. Svensken var tilbake til seriestart, men han var ute av form og fikk spille lite.

I de to siste kampene har han derimot vært meget god, og nå har Briskeby-publikumet sett svensken for siste gang i grønt og hvitt.

– Det er veldig morsomt at Chris får gå til nivå tre i England. Han er ingen fysisk spiller, men han har stor hurtighet. Dersom han kan bruke farten sin, så kan han være en bra spiller, sier Ingelstad og legger til:

– Vi skal erstatte alle spillerne vi mister.

Midtskogen aktuell

Tynset-spilleren Ole Erik Midtskogen er blant spillerne HamKam vurder, og han er også ønsket på prøvespill i Elverum.

– Vi har snakket med ham, men det har ikke vært noen form for handlinger. Vi ønsker å se ham her hos oss. Selv om vi vet at han holder nivå i 2. divisjon, er det greit å få sett ham i HamKam – hvordan han fungerer her, sier Stein Arne Ingelstad om spilleren som kan bekle flere roller i det offensive spillet.

– veldig kult

Ole Erik Midtskogen synes det er stas at HamKam har meldt sin interesse.

– Det er veldig kult. Da jeg var barn, pleide vi å ta noen turer til Briskeby for å se på laget. Det var stort å møte dem på Briskeby tidligere i sesongen, for det er jo en stor klubb i Hedmark, sier han.

Tynset møter Elverum i neste serierunde, og etter det skal Midtskogen på prøvespill.

– Jeg skal være med Elverum etter matchen, så derfor har vi ventet med prøvespillet til den er unnagjort, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00