– Jeg har ikke vært flink nok til å bruke fysikken min. Det er noe jeg jobber med. Jeg har blitt flinkere, men jeg kan bruke den svære kroppen enda mer, både til å holde folk unna og i dueller på dødballer, sier Midtskogen.

Han har vært meget solid i HamKams fire første seriekamper denne sesongen, og har tatt store steg siden høstsesongen i fjor, hvor prestasjonene varierte i mye større grad.

Fortsatt for snill

Kevin Knappen er strålende fornøyd med utviklingen til Midtskogen, etter at han hentet unggutten fra Tynset i fjor høst.

– Han har sluppet seg mer løs ute på banen. Ole Erik har mye i seg, men han er fortsatt en snill gutt, og skal bli flinkere til å stole på egne ferdigheter, ikke høre på alle andre som roper på ballen, forteller Knappen.

HamKam-treneren vil at Midtskogen skal bli enda flinkere til å bruke fysikken sin ute på banen.

– Han kan være enda vondere å møte, enda styggere enn han er nå, sier Knappen.

Må bruke fysikken mer

Lagkamerat Ivar Sollie Rønning er enig med Knappen i at Midtskogen bør bli enda tøffere i stilen, men han er trygg på at lagkameraten er en han kunne tatt med seg ut i krigen.

– Når han først har så stor kropp, så er det viktig at han bruker den til sin fordel. Han må tørre å gi litt juling, forteller Sollie Rønning til HA-sporten.

Da HA-sporten møter Midtskogen, har han akkurat vært hos frisøren for å rette på hårløkkene før helgens bortematch mot Kjelsås.

At han kan være litt opptatt av utseendet utenfor banen, håper han ikke gjenspeiler seg når han trekker på seg HamKam-trøya helg etter helg.

– Jeg har hatt flere muligheter hvor jeg kunne prøvd selv, men hvor jeg heller har satt opp andre.

Knappen mener Midtskogen er en perfekt rollespiller å ha i et HamKam-lag, som har tatt full pott i de fire første kampene.

– Vi kan ikke ha 10 stykker som slår tunneler eller spiller fin fotball. Vi kan ikke ha fem Vaagan Moen eller fem Markus Solbakken. Det er en lagssammensetning, noen grovarbeidere, og jeg føler vi har funnet miksen. Derfor har han også en viktig rolle i laget, forteller Knappen.

Midtskogen selv føler seg i god form, men han føler han har enda mer å gå på.

– Jeg hadde dårlig grunnlag da jeg kom i fjor, for jeg hadde vært mye skadet. Nå har jeg bedre treningsgrunnlag, og jeg føler det går bedre og bedre, men det skal bli enda bedre, også, smiler han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00