Nybergsund - HamKam 0-0 (3-4 etter straffesparkkonkurranse).

Førsteomgangen var en jevn batalje uten at ett lag dominerte mer enn det andre. 

Sundets Erik Næsbak Brenden var framme ved et par anledninger, mens både Pekka Lagerblom og Viktor Adebahr kunne scoret for grønnbuksene. 

Men det har de altså ikke gjort, og etter 45 minutter står der dermed fremdeles 0-0. 

HamKam satt inn ett enormt press en periode midtveis i andreomgang, men hadde marginene mot seg igjen da både Psyché og Bekkevold kunne scoret. 

Dermed måtte lagene til ekstraomganger, men heller ikke der klarte lagene å score. 

Straffer må til for å kåre en vinner. 

Sundet brant to av sine straffer, og Tore Andreas Gundersen avgjorde med Kammas femte straffespark. 

Dermed er HamKam videre til cupens tredje runde. 

- Det føles veldig godt. En god opplevelse å vinne på straffer, så vi er veldig fornøyd med det, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud etter kampen. 

FØR KAMPEN

Grønnbuksene stilte med følgende elleve mot Sundet:

4-1-2-1-2: Lars Øvernes - Heidar Geir Juliusson, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Pekka Lagerblom - Viktor Adebahr, Aziz Idris - Kristian Eriksen - Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold. 

Benken: Emil Holst, Truls Jevne Hagen, Ibrahim Fofanah, Christian Wirstad, Torgeir Strand Osmo,Henrik Lehne Olsen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.