HAMAR: Det slår fotballekspert i Sveriges Radio, Richard Henriksson fast i sin best- og verst-kåring.

Utskjelte Roman Kienast fikk spille de siste to minuttene mot Hammarby mandag kveld og scoret Helsingborgs femte mål. Han fikk ballen utenfor straffeområdet, dro av en motspiller og plasserte ballen med kraft borte ved stolpen.
- Skjønt å få gjøre det målet etter all den kritikken jeg har fått i media. Jeg burde ha gjort et eller annet mål allerede i min første kamp mot Sundsvall. Da misset jeg de sjansene jeg fikk. Nå gikk det bedre, og det gjør meg rent ut sagt lykkelig, sa Kienast til Helsingborg Dagblad etter kampen som Helsingborg vant 5-1.
Henke Larsson ble den store spilleren med to mål.
PS: Tirsdag kveld fulgte Roman Kienast opp scoringen mot Hammarby med å score et mål i en B-kamp mot LB 07.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.